nieuws

ExpoJaarprijs: deelnameformulier beschikbaar

Horeca

Expo-evenementen die mee willen dingen naar de eerste ExpoJaarprijs kunnen zich inmiddels inschrijven voor de prijs. Voorwaarde is wel dat deelnemende expo-events in de periode 1 september 2006 tot en met 31 augustus 2007 plaatsvinden. In de maanden daarna zal de onafhankelijke jury de nominaties bekend maken. De prijsuitreiking van de eerste Nationale ExpoJaarprijs staat gepland in december 2007.

Voor het in de markt zetten van een degelijke prijs is een goede voorbereiding nodig. Dat heeft alles te maken met het ontwikkelen van criteria waaraan de prijs moet voldoen, het opstellen van de notariële aktes, het creëren van draagvlak in de markt, het produceren van promotiemateriaal, het werven van sponsors en ga zo maar door.

Maar langzamerhand begint de Nationale ExpoJaarprijs steeds meer vorm en structuur te krijgen. De laatste wapenfeiten? De jureringscriteriaén het deelnameformulier zijn klaar. Potentiële deelnemers kunnen de documenten vanaf nu downloaden van www.expojaarprijs.nlof aanvragen via het secretariaat van de stichting.

Wie zijn de potentiële deelnemers? In het kort: beursorganisatoren en beursdeelnemers, dus iedereen die betrokken is bij één of meerdere beursprojecten tussen 1 september 2006 en 31 augustus 2007.

Wie erover denkt om mee te dingen naar de allereerste Nationale ExpoJaarprijs doet er goed aan om nu al de deelnemersvoorwaarden en het deelnameformulier aandachtig door te lezen. Bij de voorbereiding en realisatie van het beurs- of standproject kan dan rekening worden gehouden met bepaalde aspecten die nodig zijn bij het inzenden van het project. Zoals kengetallen, registratieformulieren en fotografie.

Deelnameformulieren en bijbehorende documentatie kunnen worden ingeleverd van 1 tot en met 28 september 2007 bij het secretariaat van de Nationale ExpoJaarprijs. De uiterste inleverdatum is dus 28 september 2007 om 17.00 uur.

Reageer op dit artikel