nieuws

HMSHost winnaar Foodservice Award 2006

Horeca

HMSHost Schiphol Airport, de grootste horeca-exploitant op de luchthaven Schiphol, heeft tijdens het Nationaal Foodservice Congres, georganiseerd door Euroforum, de Foodservice Award 2006 gewonnen. Seafood & Winebar “Bubbles” is als winnaar bekroond in de categorie Beste Formule.

Director Operations Bas van Asten nam de prijs tijdens het congres in ontvangst van Frank Quix van Q & A Research & Consultancy. Bij de formules maakte naast “Bubbles” de Kiosk (formule van Servex) kans. Ook waren er acht foodservice-producten genomineerd.

Bubbles Seafood & Winebar is een trendy locatie op Schiphol, achter douane in Lounge 1. HMSHost is een volledige dochter van Autogrill S.p.A, wereldwijde marktleider in het bieden van restauratieve voorzieningen op luchthavens, stations, langs snelwegen en in winkelcentra. Autrogrill opereert in maar liefst 29 landen met meer dan 4500 verkooppunten op 979 locaties waar 51.000 werknemers meer dan 800 miljoen gasten verzorgen.

Reageer op dit artikel