nieuws

Hypsos opent vestiging in Dubai

Horeca

Hypsos, onderneming voor het ontwerpen en bouwen van 3D presentaties, is naast Hong Kong, deze maand met een vestiging in Dubai van start gegaan. Hiermee onderstreept de onderneming het belang van vestigingen in gebieden over de wereld met een sterke economische groei.

Algemeen directeur Hypsos, Johan van de Water: “om een sterke speler in de 3D communicatie te zijn en blijven, is het noodzakelijk internationale marktontwikkelingen en trends te volgen. Ik verwacht dat het Midden Oosten veel voor ons vak gaat betekenen. Kijk naar de ontwikkelingen in bijvoorbeeld Qatar en de Verenigde Emiraten: nieuwe vliegvelden worden aangelegd, beurscomplexen en winkelcentra gebouwd, om over de leisure markt maar te zwijgen. Duidelijk is wel dat dit een enorme aantrekkingskracht heeft op het bedrijfsleven en dus schitterende kansen voor ons bedrijf.”

Hypsos Middle East wil een sterke partner zijn voor bedrijven op het gebied van eventorganisatie, beursdeelname en winkel- en leisure-activiteiten in de Golfstaten. Het bedrijf zal een belangrijke rol gaan vervullen voor de bedrijven uit het Midden Oosten waarvoor Hypsos reeds werkzaam is en voor hun andere, internationaal opererende klanten.

Om naast creativiteit en kwaliteit ook locale expertise te kunnen bieden is Hypsos een joint venture aangegaan met Dutch Digital Design, een onderneming in Dubai met een jarenlange ervaring in de Golfstaten op ons vakgebeid. De heer Jan Muller, al jaren werkzaam in het Midden Oosten, zal als General manager leiding gaan geven aan Hypsos Middle East.

Reageer op dit artikel