nieuws

inPetto gelooft nu al in Sinterklaas

Horeca

Vooruitzien is regeren en andersom. Wellicht voor velen een dooddoener, maar niet voor inPetto Kinderevenementen. Terwijl de zomer nog een laatste poging doet kreeg FZ het eerste Sinterklaaspakje al toegestuurd. “Wat de meeste van ons zich niet realiseren is dat de Goed Heiligman zich al aan het voorbereiden is op zijn komst naar Nederland”, aldus de dames van inPetto, die op deze manier al hun Sinterklaasfeesten onder de aandacht willen brengen.

Overigens was het inPetto-pakje niet leeg en zat er een alleraardigst bouwpakket voor een zwarte pietenmuts in. Het pakje kwam begin deze week ter redactie, maar nog altijd is het niet gelukt om iets dat op een muts lijkt te fabriceren. Let wel: dit ligt geheel aan de linkerhanden van de FZ-redactie.

Reageer op dit artikel