Klunen met Sterren' voor CliniClowns

Radio Veronica-DJ Patrick Kicken gaat zaterdag 14 oktober 'Klunen met Sterren'. Bekende Nederlanders en Radio Veronica-luisteraars klunen op deze dag samen met Patrick voor de CliniClowns. De dj wil een tegenhanger organiseren voor de ijsdansshows met bekende Nederlanders die op dit moment te zien zijn bij SBS6 en RTL4.

Toine van Peperstraten, Albert West en Jorinde Moll zijn enkele BN'ers die voor het goede doel de schaatsen onderbinden. Kicken is bezig nog meer sterren te benaderen om de show te stelen voor de CliniClowns. De dj vindt het doel goed passen bij ochtendshow. ,,Als ochtend-dj probeer ik iedere morgen de luisteraar vrolijk wakker te maken. Dit past heel goed bij de CliniClowns, want zij proberen kinderen een leuke tijd te bezorgen, ondanks het feit dat die kids het heel moeilijk hebben.''

De deelnemers moeten in een kwartier zoveel mogelijk rondjes klunen op een speciaal parcours op ijsbaan 'De Uithof' in Den Haag. Deelname is niet aan BN'ers voorbehouden, iedereen die 15 euro doneert aan de CliniClowns mag meedoen.