nieuws

Letsgoactive traint eventbranche op klantbenadering

Horeca

“Ach mevrouwtje, dan doen we er nog een evenementje bij, krijgt u nog een belletje van ons en maken we het af op 25.000 euri”, met deze klantenbenadering maak je niet veel vrienden en dus niet veel klanten. Letsgoactive helpt bedrijven met klantgericht-denken en om daar ook naar te handelen. Dat doet het bureau al jaren in de hotellerie, maar nu is ook de eventbranche aan de beurt.

“Dit jaar hebben we succesvol een vooraanstaand evenementenbureau getraind en we zijn van mening dat er voor bureaus veel te winnen valt op het gebied van klantgericht denken en verkopen”, aldus Mariëlle Willems van Letsgoactive. Volgens het bureau is een juiste manier van klanten benadering voor de bureaus in de eventsector van essentieel belang.

Meer informatie over de training op de site van letsgoactive.

Reageer op dit artikel