nieuws

M!CE & Business Travel Fair

Horeca

Op 21 en 22 september 2006 organiseert M!CE & Business Travel een tweedaagse beurs in het NH Barbizon Palace in Amsterdam. Op de MICE & Business Travel Fair is een uitgebreid aanbod te vinden van organisaties op het gebied van Meetings, Incentives, Congressen en Evenementen. De beurs biedt gevarieerde informatie over nieuwe bestemmingen, locaties, landen, trends en ontwikkelingen.

Centraal in het programma van de Fair zijn een beursvloer – met vele internationale en nationale MICE organisaties, zoals verkeersbureau’s, airlines, hotelketens, incentive bureaus, business travelagents, eventorganisatoren en nog veel meer -, een paneldiscussie met prominenten uit de MICE branche o.l.v. Lex Granaada President SITE International en diverse thematische workshops en educatieve sessies.

Meer informatie over de tweedaagse beurs op www.micetravel.nl

Reageer op dit artikel