nieuws

MOVE haalt Shownieuws met LEEF!-evenement

Horeca

Organisatiebureau MOVE heeft met het eerste paal evenement voor lifestylecenter LEEF! Shownieuws gehaald. Daar heb je dan natuurlijk wel een aantal bekende Nederlanders voor nodig.

Het succesvolle programma van SBS zette de camera’s vol op BN’ers als Bridget, Inge de Bruin en Kabouter Plop (een BK’er). Daardoor kreeg het nieuwe project van Jan des Bouvrie landelijke media aandacht en slaagde de opzet van het eerste paalevenement van MOVE. De BN’ers zetten hun handdruk in het cement van het nieuwe center. In ruil daarvoor kregen zij een cheque voor het goede doel dat zij vertegenwoordigen.

LEEF!, het nieuwe project van Jan des Bouvrie, wordt een lifstylecenter die zijn gelijke niet kent in Nederland. Beleving & service zijn de kernwoorden van het door de ISTO groep ambitieus opgezette center. “Begrippen als winkelcentrum en mall voltooid verleden tijd zijn”, aldus Jan des Bouvrie.

MOVE en zusterbedrijf Mindmoverszijn sinds oktober 2005 betrokken bij de communicatie en invulling van evenementen en zijn onder meer verantwoordelijk voor alle interne & externe communicatie, LEEF! events en de bewaking van alle PR activiteiten.

Het komende jaar zullen er nog een aantal activiteiten worden georganiseerd voor de winkeliers en medio 2007 ontwikkelen de bedrijven communicatie activiteiten richting consument. Op 28 oktober van volgend jaar wordt LEEF geopend.

Reageer op dit artikel