nieuws

SOS Sport & Events Bedrijf van de Dag op 3FM

Horeca

SOS Sport & Events uit Uddel was woensdag de hele dag het Bedrijf van de Dag op radio 3FM. Niet alleen de favoriete muziek van het bedrijf kwam voorbij, maar ook directeur Erik Kroon kreeg zendtijd om zijn wel heel bijzondere spreuken de ether in te knallen: “Free publicity: het kost wat, maar dan heb je ook wat”, was een aardige binnenkomer van Kroon.

Of Erik Kroon’s uitspraak ook feitelijk juist is, moet nog blijken, want uit een telefoontje met collega Coen Verver van SOS Sport & Events bleek dat het evenementenbedrijf nota bene door 3FM benaderd was om bedrijf van de dag te worden. “In dit geval kostte free publicity dus niet veel”, lacht Verver. Of de uitspraken van Kroon de bekende blauwe tegeltjes gaan halen is nog niet bekend, maar heel Nederland weet nu wel “Wie vandaag niet belt, belt morgen twee keer”(Kroon, 2006).

Reageer op dit artikel