nieuws

V&V Entertainment verbiedt Grease op uitmarkt

Horeca

Rotterdam krijgt geen voorproefje van de musical Grease. Een gepland optreden van de cast, met Jim Bakkum en Bettina Holwerda, op de Rotterdamse R’Uitmarkt aanstaande zondag gaat niet door. Producent V&V Entertainment vindt de technische mogelijkheden in de havenstad onvoldoende om een optreden te verzorgen.

,,We doen het goed, of niet”, zei Albert Verlinde van V&V woensdag. In Rotterdam is geen orkest of band aanwezig. Bij eerdere vooroptredens van de musicalcast, onder meer op de Uitmarkt in Amsterdam, was die begeleiding er wel. ,,We hebben steeds een compilatie van enkele nummers gebracht. Daarvan bestaat nog geen geluidsband. We willen het publiek een volwaardig optreden aanbieden en dat is op dit moment helaas niet mogelijk in Rotterdam”, aldus Verlinde.

De hoofdrolspelers Jim Bakkum en Bettina Holwerda delen wel handtekeningen uit in Rotterdam. Op 22 oktober gaat Grease in Den Bosch in première.

Reageer op dit artikel