Hillside Su organiseert koninginnenachtparty op Rembrandtplein

Design hotel Hillside Su uit Antalya, Turkije organiseert een spetterende party op 28 april om de Koninginnenacht in te luiden. Hiervoor wordt DJ Can Hatipoglu speciaal uit Turkije ingevlogen. Het feest duurt van 18.00 - 22.00 uur, waarna de gasten zich in het feestgewoel op het Rembrandtplein kunnen storten. Locatie: Escape Deluxe. USP Marketing PR uit Amsterdam is verantwoordelijk voor de Nederlandse editie van dit feest, dat ook in andere landen wordt georganiseerd.

‘We zijn met twaalf man van Hillside SU afgereisd. We verwachten inspirerende nieuwe contacten op te doen en kijken tegelijkertijd uit naar het weerzien met onze vaste gasten en relaties, die wij speciaal voor deze avond hebben uitgenodigd’, zegt general manager Göktug Özdemir. Ter promotie van zijn hotel organiseert hij nu ook in andere landen dergelijke party’s, zoals in maart van dit jaar in Berlijn.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.