Weelderig skihotel in bloedheet Dubai

Weelderig skihotel in bloedheet Dubai

Het eerste skihotel in het bloedhete Dubai opent deze week haar deuren. Vrijdag 7 april gaat het Kempinski Hotel Mall of the Emirates in Dubai officieel open. Het luxe resort beschikt onder meer over vijftien chalets met uitzicht op de overdekte skipistes.

In de ochtend skiën, ’s middags bakken in de zon en ’s avond uitgebreid eten in één van de luxe restaurants. Het mag bezoekers van het nieuwe hotel aan niets ontbreken. Het Kempinski Hotel Mall of the Emirates is het jongste staaltje van verbluffende hotelinnovaties in de groeiende resortstreek van Dubai.

-2 graden Celsius
Het nieuwe hotel beschikt over 393 kamers en vijftien chalets. In het vijfsterrenhotel hangt een Zwitserse sfeer. Het is direct gekoppeld aan de grote overdekte skihal Ski Dubai. Vanuit een van de restaurants van het hotel kunnen gasten de complete skihal overzien. In de sneeuwhal heerst een constante temperatuur van -2 graden Celsius terwijl buiten de hal het kwik in de zomer kan oplopen tot ruim boven de veertig graden.

Cucci
Naast skifans kunnen binnenkort ook winkelliefhebbers hun hart ophalen in het resort. Vanaf mei gaat het grote winkelcentrum The Mall of the Emirates open. Het centrum telt ruim vierhonderd winkels waar topmerken als Armani, Cucci en Versace vertegenwoordigd zijn. Verder beschikt het centrum over een veertien zalen tellende bioscoop genaamd Magic Planet.

Reuzenrestaurant
Als klap op de vuurpijl is tussen het Kempinski Hotel en Ski Dubai het indrukwekkende Sezzam Dining gevestigd. In dit reuzenrestaurant kunnen 935 mensen eten. De eetgelegenheid beschikt over drie grote open keukens waarbij gasten kunnen kiezen uit uitgebreide stoomgerechten, bakproducten en diverse grillmaaltijden.