nieuws

Frits de Vries beste praktijkopleider

Horeca

SLAGERSWERELD – Frits de Vries van Keurslagerij De Vries uit Zuidlaren is de beste Praktijkopleider van Nederland. De Drentse ondernemer kreeg de prijs vorige week uitgereikt tijdens de eerste verkiezing SVO-praktijkopleider.

‘Een bekroning op mijn werk’, aldus Frits de Vries. Hij kreeg de prijs vanwege zijn professionele wijze waarop hij al vele jaren leerlingen begeleidt, opleidt, instrueert en beoordeelt. De jury was vooral te spreken over de ruimte die de Vries zijn leerlingen biedt en de open en constructieve manier waarop hij zijn leerlingen corrigeert en beoordeelt. De Vries kreeg de prijs uitgereikt door Loek Hermans, voorzitter van MKB-Nederland. De verkiezing werd voor de eerste gehouden. In totaal zijn 180 praktijkopleiders opgegeven door leerlingen.

Reageer op dit artikel