nieuws

Bedrijfschap merkt passieve houding bij ondernemer

Horeca

Het bedrijfschap Horeca en Catering komt volgende week dinsdag op haar website met concrete tips om ondernemers door moeilijke tijden te loodsen. Het schap vindt dat ondernemers niet scherp genoeg zijn op nieuwe kansen.

‘We signaleren een passieve houding, veel ondernemers wachten af’, waarschuwt Ankie Kamphuis van het bedrijfschap. ‘We maken ons grote zorgen. We praten met ondernemers en zien dat ze op grote schaal kansen laten liggen. In het huidige economische klimaat moet je als ondernemer juist extra aan de slag gaan.’

Het bedrijfschap vindt dat ondernemers meer de handen ineen moeten slaan, bijvoorbeeld door vaker gezamenlijk mee te liften op lokale en regionale evenementen en festivals.

De tips zijn met ingang van volgende week dinsdag te lezen op de website van het bedrijfschap Horeca en Catering, www.BhenC.nl.

‘We signaleren een passieve houding, veel ondernemers wachten af’, waarschuwt Ankie Kamphuis van het bedrijfschap. ‘We maken ons grote zorgen. We praten met ondernemers en zien dat ze op grote schaal kansen laten liggen. In het huidige economische klimaat moet je als ondernemer juist extra aan de slag gaan.’

Het bedrijfschap vindt dat ondernemers meer de handen ineen moeten slaan, bijvoorbeeld door vaker gezamenlijk mee te liften op lokale en regionale evenementen en festivals.

De tips zijn met ingang van volgende week dinsdag te lezen op de website van het bedrijfschap Horeca en Catering, www.BhenC.nl.

Reageer op dit artikel