nieuws

Buma hoofdsponsor van North Sea Jazz.

Horeca

Naast de hoofdsponsors Orange, JVC, Grolsch en de SNS Bank heeft ook Buma zich dit jaar als hoofdsponsor aan het North Sea Jazz Festival verbonden. De Telegraaf is wederom sponsor. Tijdens het jazzfestival, dat van 14 t/m16 juli plaatsvindt in Ahoy’ Rotterdam, zullen er in de door Orange gesponsorde zaal diverse optredens plaatsvinden. Daarnaast vinden er ook speciale optredens plaats in de Orange Flagship store.

Orange heeft zich ook dit jaar als hoofdsponsor verbonden aan het festival. Vorig jaar viel de sponsoring door Orange van North Sea Jazz nog in het partnership dat men met organisator Mojo Concerts had. Dat partnership is niet verlengd. Grolsch en SNS Bank zijn hoofdsponsor vanuit hun partnership met Mojo Concerts. JVC is al een aantal jaren hoofdsponsor van North Sea Jazz.

In de aanloop naar North Sea Jazz organiseert Orange op de derde zondag van elke maand een speciaal jazzconcert in de Orange Flagship store in het centrum van Rotterdam onder de naam Jazz @ Orange.

Het festival wordt naast de sponsors mede mogelijk gemaakt door Ahoy’ Rotterdam, Pearl Drums, Keymusic Rental, Yamaha Grand Pianos, Remo Drumheads, Zildjian Cymbals, LP Latin Percussion, Connexxion Tours, Inpromo, de Amerikaanse ambassade en een subsidie van de gemeente Rotterdam.

Reageer op dit artikel