nieuws

Easy F&B Solutions nieuw bij beurzen BBB en EFFF

Horeca

De vakbeurzen BBB en EFFF krijgen er een broertje bij. In januari ziet Easy F&B Solution het levenslicht. Deze nieuwe beurs richt zich op de 24-uurs eet- en drinkbehoefte van de ‘onderwegconsument’. De vakbeurzen vinden plaats het MECC in Maastricht in de laatste week van januari.

De beursorganisatie richt de Westhal van het MECC in voor Easy F&B Solutions. Bezoekers kunnen hier kennismaken met het assortiment, de apparatuur en de totaalconcepten voor de invulling van de 24- uurs eet- en drinkbehoefte van de ‘onderwegconsument’.

Op de BBB is de Beer & Beverage Box nieuw. Speciaal voor professionals die werkzaam zijn in de drankverstrekkende horeca is deze ‘goed nieuwscafé’ ingericht. Presentaties, debatten en proeverij vullen de Beer & Beverage Box.

Ook nieuw op de BBB is de Columbus Trofee. Deze aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt aan een startend bedrijf, die op eigen en onconventionele wijze succesvol is. De winnaar van de Columbus Trofee ontvangt een cheque van € 2.500,-.

Tijdens de European Fine Food Fair (EFFF) is een tentoonstelling over truffels te zien. De Truffel Tentoonstelling showt een verzameling van eetbare truffelsoorten. De gastronomische beurs EFFF vindt voor de tiende maal plaats.

Agenda:

BBB en Easy F&B Solutions: 26 tot en met 29 januari (vanaf 11.00 uur)

EFFF: 26 tot en met 28 janauri (vanaf 11.00 uur)

Reageer op dit artikel