nieuws

Ecomax by Hobart, het nieuwe merk

Horeca

Ecomax by Hobart is op 1 september begonnen met de verkoop van vaatwasmachines. Deze vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Met dit nieuwe concept brengt Ecomax een prijsvriendelijke machine op de markt. Ecomax by Hobart is op 1 september begonnen met de verkoop van vaatwasmachines. Deze vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Met dit nieuwe […]

Ecomax by Hobart is op 1 september begonnen met de verkoop van vaatwasmachines. Deze vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Met dit nieuwe concept brengt Ecomax een prijsvriendelijke machine op de markt.

Ecomax by Hobart is op 1 september begonnen met de verkoop van vaatwasmachines. Deze vaatwasmachines worden uitsluitend via dealers aangeboden. Met dit nieuwe concept brengt Ecomax een prijsvriendelijke machine op de markt.

De machine is betrouwbaar, robuust en eenvoudig te bedienen. Het assortiment bestaat uit de Ecomax 400 glazenwasmachine en de Ecomax 500 vaatwasmachine. Deze machines zijn uitermate geschikt voor onder andere hotels, restaurants, bakkerijen, slagerijen, scholen en instellingen. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw vaste regionale leverancier voor keukenapparatuur of bezoek onze website www.ecomaxbyhobart.nl..

Meer informatie: Ecomax by Hobart, Postbus 304, 3440 AH Woerden, telefoon: 06 – 22 459 489, website: www.ecomaxbyhobart.nl

De machine is betrouwbaar, robuust en eenvoudig te bedienen. Het assortiment bestaat uit de Ecomax 400 glazenwasmachine en de Ecomax 500 vaatwasmachine. Deze machines zijn uitermate geschikt voor onder andere hotels, restaurants, bakkerijen, slagerijen, scholen en instellingen. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw vaste regionale leverancier voor keukenapparatuur of bezoek onze website www.ecomaxbyhobart.nl..

Meer informatie: Ecomax by Hobart, Postbus 304, 3440 AH Woerden, telefoon: 06 – 22 459 489, website: www.ecomaxbyhobart.nl

Reageer op dit artikel