nieuws

Elsevier met Bedrijfschap op internet

Horeca

Het Bedrijfschap Horeca en Catering en uitgever Elsevier hebben onlangs een strategische overeenkomst getekend. Beide partijen gaan samenwerken aan een internetplatform waarop informatie, kennis en diensten voor de horeca en cateringmarkt worden aangeboden.

Elsevier, uitgever van onder meer Misset Horeca, Snackkoerier, Catering Magazine en Horeca Journal, bouwt momenteel aan een internetsite die moet uitgroeien tot het belangrijkste platform voor zakelijke communicatie en diensten in de horeca. Binnen enkele maanden zal deze grote site gelanceerd worden. Om de site zo volledig mogelijk te maken, zoekt Elsevier samenwerking met toonaangevende partijen in de markt. Momenteel wordt gewerkt aan een uitwerking van de overeenkomst tussen Elsevier en het bedrijfschap Horeca en Catering.

Reageer op dit artikel