nieuws

Golden Tulip exclusief hotelpartner van Akzo Nobel

Horeca

Golden Tulip Hospitality en Akzo Nobel hebben afgelopen maandag 14 augustus een contract getekend op het hoofdkantoor van Akzo Nobel te Arnhem.Het contract beschrijft een intensieve samenwerking waarin Golden Tulip aan Akzo Nobel hotel accommodaties biedt op 8 vooraanstaande locaties in Nederland waaronder hotels in de regio Amsterdam, Den Bosch, Leiden en Rotterdam. Daarnaast biedt Golden Tulip voor alle 76 hotels in Nederland speciale prijzen voor conferentie en vergaderfaciliteiten.

Ronald Baars, Akzo Nobel’s Director of Corporate Purchasing “Door het bundelen van de inkoopkracht binnen ons concern ontwikkelen wij actief relaties met hotelketens die voldoen aan onze standaarden op het gebied van service en faciliteiten op top locaties. Wij werken sinds vele jaren samen met Golden Tulip en kijken ernaar uit deze samenwerling voort te zetten. Golden Tulip beschikt een uitstekende hotel portfolio zowel in Nederland als daarbuiten. We zijn ervan overtuigd dat elk hotel onze zakelijke reiziger voorziet van de juiste excellente faciliteiten en service.”

Alex Kompier, Chief Financial Officer bij Golden Tulip Hospitality “Met groot enthousiasme gaan we deze intensieve samenwerking aan! Middels deze overeenkomst bereiken we verdere kostenbesparende maatregelen welke voordelen biedt voor beide partijen. Hiermee creëren we synergien waardoor de doelstellingen van zowel Akzo Nobel als Golden Tulip worden bereikt. Vanwege onze snel groeiende internationale hotelportfolio, zien we ernaar uit onze samenwerking op international niveau uit te breiden.”

Reageer op dit artikel