nieuws

Golden Tulip Hospitality breidt uit met hotel in Düsseldorf

Horeca

Golden Tulip Hospitality breidt haar hotels uit met Tulip Inn Arena Düsseldorf. Het is de bedoeling dat het hotel haar deuren in januari 2007 opent. Dan zou het hotel precies op tijd beschikbaar zijn voor de grote Boot-Düsseldorf beurs, waar jaarlijks duizenden mensen op af komen.

Het hotel is Golden Tulip’s vijfde hotelexploitatie in Duitsland. Andere hotels in eigen beheer zijn onder andere het Golden Tulip Aviation in Hamburg en het Golden Tulip Frankfurt-Offenbach. De Tulip Inn Düsseldorf –Arena is gelegen aan de westgrens van Düsseldorf in Düsseldorf’s LTU Arena, direct naast het beurscomplex. Slechts vijf minuten van het internationale vliegveld en ongeveer tien minuten van het historische stadscentrum. Het nieuwe drie sterren business hotel in Düsseldorf richt zich op zowel beursbezoekers, zakelijke reizigers als toeristen.De 282-kamerstellende Tulip Inn Düsseldorf – Arena biedt haar gasten de ideale combinatie van goede infrastructuur en een comfortabel interieur tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Tevens zal het hotel de volgende diensten en faciliteiten bieden:

– Een bar, lounge & restaurant. Het restaurant is comfortabel ingericht en uitgerust voor 190 gasten. Het restaurant zal het ontbijt serveren aan alle gasten alsmede de lunch en het diner voor de vergadergasten. De bar & lounge is in combinatie met het restaurant en is uitgerust voor 35 gasten en biedt een kleine kaart.

– Simply Meet conferentie en vergaderruimtes (meer dan 250 vierkante meter) bieden de gasten verschillende mogelijkheden om allerlei verschillende trainingen en evenementen in het hotel te organiseren.

– Een profesioneel aangelegde fitness geeft de gasten de mogelijkheid tot hun dagelijkse workout en een omgeving om te ontspannen.

– Parking

Reageer op dit artikel