nieuws

Golden Tulip Hospitality neemt 5 hotels over in Duitsland en Oostenrijk

Horeca

Golden Tulip Hospitality kondigt een forse uitbreiding in Duitsland en Oostenrijk aan, door middel van de overname van de huurcontacten van vijf hotels, welke eerder geëxploiteerd werden door het Duitse RIMC. De acquisitie is effectief per 1 april 2006. Vier van de vijf hotels zijn momenteel geopend en het spliksplinter nieuwe hotel Golden Tulip Hamburg Aviation zal in de herfst van 2006 haar deuren openen.

Het betreft de hotels: Oostenrijk – Golden Tulip President Wien Duitsland – Golden Tulip Lübecker Hof Duitsland – Golden Tulip Wolfenbüttel Duitsland – Golden Tulip Hamburg Aviation (open herfst 2006) Duitsland – Tulip Inn Munich Airport.

Het Golden Tulip Lübecker Hof, het Golden Tulip Wolfenbüttel en het Golden Tulip President Wien hebben al jaren een franchiseovereenkomst met Golden Tulip. Het Golden Tulip Hamburg Aviation en Tulip Inn Munich Airport zijn nieuwe toevoegingen aan de hotelportfolio van Golden Tulip. Met deze toevoegingen biedt Golden Tulip Hospitality nu 32 Golden Tulip hotels en Tulip Inns in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Reageer op dit artikel