nieuws

Golden Tulip introduceert loyaliteitsprogramma ‘Flavours

Horeca

Flavours beloont de regelmatige gast van Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts met punten voor overnachtingen en speciale gratis extra’s tijdens het verblijf. Het programma is ontworpen om de verwachting van de gast te overtreffen en de gasttevredenheid te doen stijgen, aldus Golden Tulip. Elke gast die verblijft in een Golden Tulip Hotel, Tulip Inn of Golden Tulip Resort, Grand Pacific Suite of Resort en Pacific International Suite, Appartement of Resort kan zich ter plaatse registreren als Flavours lid. Maar de gast kan zich ook on-line aanmelden op www.flavours-benefits.com.

Hans Kennedie, President & C.E.O van Golden Tulip Hospitality laat weten: ‘Golden Tulip wordt gewaardeerd om zijn hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijs. Nu, meer dan ooit, zoeken gasten de beste accommodatie tegen de best beschikbare prijs. Flavours geeft een meer- waarde aan het verblijf van de gast, door hen te belonen met die extra service en voordelen welke zij het meest waarderen.’

Reageer op dit artikel