nieuws

Hajé De Jager dicht bij voorzitterschap KHN

Horeca

Hajé de Jager is de beoogde nieuwe voorzitter van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). De 45-jarige ondernemer is sinds 1993 voorzitter van de afdeling Lelystad. De Jager bezit zeven horecabedrijven in Friesland, Flevoland en Delft.

25 Mei stemmen de leden van de horecavereniging wie Jan Geenemans opvolgt. Geenemans vertrekt na twee zittingsperiodes. De kaarten zijn nog niet geschud, maar de kans is groot dat De Jager de nieuwe voorzitter wordt. Hij voerde inmiddels al meerdere gesprekken met de voordrachtcommissie. Hierin gaf hij aan het ‘bijzonder te vinden om een stukje extra verantwoordelijkheid op de schouders te nemen.’

De Jager, die waarschijnlijk voor drie jaar wordt benoemd, zal tijdens zijn eventuele voorzitterschap streven naar minder en simpeler regels voor de horeca. Tevens zal hij hameren op het belang van ondernemerschap en voortdurende innovatie.

Reageer op dit artikel