nieuws

Hakvoort opent vestiging in Rotterdam

Horeca

Leverancier Hakvoort Horeca opent een vestiging in Rotterdam. Op maandag 11 april gaan de deuren open van een nieuwe zaak in de wijk Spaanse Polder. Hakvoort wil zo tegemoet komen aan het gestegen aantal klanten uit de regio rond Rotterdam.

Met de vestiging in Rotterdam komt het totaal aantal zaken van Hakvoort Horeca op zes. ‘De vestiging in Rotterdam stelt onze technische dienst in staat snel ter plaatse te zijn voor vervangingen, reparaties en onderhoud’, aldus directeur Leen Hakvoort. ‘Met de nieuwe vestiging wordt de landelijke dekking van ons serviceapparaat verder uitgebreid en geoptimaliseerd.’

Hakvoort Horeca is sinds 1965 actief in de non-food sector voor de Nederlandse horeca. Het hoofdkantoor is gevestigd in Emmeloord. De andere vestigingsplaatsen zijn Groningen, Amsterdam, Venlo en Vlissingen.

Reageer op dit artikel