nieuws

Hennie van der Most ‘bouwt’ evenementenhal in Gorinchem

Horeca

Zakenman Hennie van der Most gaat in Gorinchem het voormalige distributiecentrum van een computerfabrikant ombouwen tot een evenementenhal. Hij heeft het gebouw aangeschaft voor 10 miljoen euro. Dat heeft de bekende zakenman uit Hardenberg (Overijssel) woensdag bekendgemaakt.

Van der Most heeft al dergelijke hallen in Rijswijk en Hardenberg. De meeste bekendheid verwierf hij met de aankoop van de nooit in gebruik genomen kerncentrale bij het Duitse Kalkar die hij omvormde tot familiepark ‘Kernwasser Wunderland’. Het centrum in Gorinchem telt ruim 40.000 vierkante meter vloeroppervlak. Van der Most wil daar beurzen en congressen organiseren. Hij verwacht er werkgelegenheid voor circa 150 man mensen.

Reageer op dit artikel