nieuws

Henny van der Most is opgelucht

Horeca

De twijfels rond Henny van der Most zijn verdwenen. Hij komt vrijdag 8 april definitief per helikopter naar het hotel en conferentieoord Ehzerwold in Almen. Een landingsvergunning vormde lange tijd het probleem rondom de komst van Van der Most.

Want als Van der Most zich verplaatst, doet hij dat het liefst in zijn helikopter. Om te landen bij Ehzerwold moest Van der Most een vergunning bemachtigen bij de gemeente. Deze vergunning kwam er na lang wachten, zodat Van der Most op 8 april met zijn helikopter kan landen in de tuin voor de serre van het horecabedrijf.

Van der Most houdt in Ehzerwold een lezing over zijn carrière. In zijn loopbaan staat het ‘gewoon doen’ centraal. Van der Most heeft structureel een hekel aan ambtenarij en heeft een gouden oog voor het vinden van oude panden en die om te toveren tot florerende horecazaken.

Reageer op dit artikel