nieuws

Hoofdsponsors voor Euro-Toques en Gastvrijheidsgilde

Horeca

Euro-Toques Nederland en het Gastvrijheidsgilde beschikken hebben een hoofdsponsor geworven. Kalfsvleesleverancier VanDrie Group staat restaurantorganisatie Euro-Toques bij, terwijl het Gastvrijheidsgilde meldt dat Poco Bedrijfskleding de nieuwe hoofdsponsor is.

Ook koffieleverancier Laurentis en het Bureau voor Zuid-Afrikaanse Wijnen zijn geldschieter geworden van het Gastvrijheidsgilde. Met de sponsoring kant het gilde vakdagen en wedstrijden houden. Wat Euro-Toques betreft is de kans groot dat De Nederlandse VanDrie Group op termijn sponsor wordt van Euro-Toques International.

Ook koffieleverancier Laurentis en het Bureau voor Zuid-Afrikaanse Wijnen zijn geldschieter geworden van het Gastvrijheidsgilde. Met de sponsoring kant het gilde vakdagen en wedstrijden houden. Wat Euro-Toques betreft is de kans groot dat De Nederlandse VanDrie Group op termijn sponsor wordt van Euro-Toques International.

Reageer op dit artikel