nieuws

Horecava pakt wedstrijdenbrij aan

Horeca

Aan de enorme hoeveelheid kookwedstrijden tijdens de Amsterdamse vakbeurs Horecava komt een eind. Wedstrijdorganisatoren Horeca Branche Instituut, Koksgilde en Gastvrijheidsgilde slaan de handen ineen en komen met één podium voor topwedstrijden.

Horecava pakt wedstrijdenbrij aan

Dat laat Amsterdam RAI, de organisator van de Horecava, weten. Alles valt onder een nieuwe naam: Het Nationaal Kampioenschap Horeca. Koks, kasteleins, gastheren en gastvrouwen vinden hier hun eigen competitie. Ook krijgen de wedstrijden een nieuwe opzet. Er vinden alleen nog finales plaats en er gaat meer interactie met het publiek komen.

De Nationale Kampioenschappen blijven zich zowel op koken als gastheerschap richten. De wedstrijden richten zich op verschillende doelgroepen. Op het gebeid van koken zijn er wedstrijden voor leerlingen, jonge koks en ervaren chef-koks. Topcuisiniers blijven strijden om de felbegeerde Gouden Koksmuts.

De Horecava 2007 vindt plaats van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2007 in Amsterdam RAI.

Reageer op dit artikel