nieuws

Hulp bij naleven HACCP-regels

Horeca

EBM heeft vorige maand een digitale voedselthermometer voor professioneel gebruik in het assortiment opgenomen. Zodra u de thermometer aanzet, meet het apparaat de omgevingstemperatuur. Indien u de roestvrijstalen pen in het voedsel steekt, registreert de thermometer de kerntemperatuur van dit product. Het meetbereik loopt van twintig graden Celsius onder nul tot en met tweehonderd graden […]

EBM heeft vorige maand een digitale voedselthermometer voor professioneel gebruik in het assortiment opgenomen. Zodra u de thermometer aanzet, meet het apparaat de omgevingstemperatuur. Indien u de roestvrijstalen pen in het voedsel steekt, registreert de thermometer de kerntemperatuur van dit product. Het meetbereik loopt van twintig graden Celsius onder nul tot en met tweehonderd graden Celsius boven nul. Het apparaatje beschikt over een ingebouwd geheugen waardoor u de laatst gemeten temperatuur kunt aflezen voordat u een nieuwe meting doet. Met één knop is zowel de omgevingstemperatuur als de hoogste en laagste temperatuur van voedsel te meten. De kast is spatwaterdicht en heeft een verlichte uitlezing. De introductieprijs bedraagt ƒ 199,-. Het 2e exemplaar wordt tijdelijk voor ƒ139,- aangeboden.

Meer informatie: EBM Trading, Dronten, telefoon (0321) 31 39 09

Reageer op dit artikel