nieuws

Jalhaij wil kunstdiscussie aan tafel

Horeca

Topkok Pascal Jalhaij van restaurant Chatillon in Noordwijk aan Zee wil dat er aan tafel gepraat en gediscussieerd wordt over kunst. De kookvedette van de eetgelegenheid in het luxe Palace Hotel presenteert binnenkort subtiele kunstwerken op zijn restauranttafels.

Volgens Director Food & Beverage Ron Schouwenburg gaat het om spannende porseleinen beeldjes die vragen om discussie aan tafel. De keramische kunst met een gastronomische knipoog met de naam Cuisine Pascal Jalhaij, is één van de acties die Jalhaij onderneemt om zijn restaurant nog interessanter te maken, aldus Schouwenburg.

De kunstvoorwerpen zijn gecreëerd door Addy Bloem. Bloem studeerde in Amsterdam glazuurtechnieken op de Gerrit Rietveld Academie. Met haar speelse manier van boetseren heeft ze een geheel eigen stijl ontwikkeld. Schouwenburg: ‘De stijlvolle en een tikje eigenwijze creaties passen uitstekend bij Cuisine Pascal Jalhaij’.

Reageer op dit artikel