nieuws

Jeunes krijgt nieuw gezicht

Horeca

Voorzitter Remco Vermeulen van restaurantorganisatie Jeunes Restaurateurs Nederland (JRN) stopt. De eigenaar van hotel Hoog Holten geeft de voorzittershamer door aan Eugène van Angelbeek van molen De Jonge Dikkert in Amstelveen.

Niet alleen de eerste man maakt plaats. Ook de vaandeldrager van de club vertrekt. Muzikant Louis van Dijk stapt op en Aad Ouburg, president-directeur van Princess, is de nieuwe beschermheer.

Ook meldt JRN nog nieuwe aanwinsten. Het Groot Paradys (Middelburg), Die Heere Sewetien (Rosmalen) en Linnen (Oisterwijk) treden toe tot de club. Restaurant Chapeau! in Bloemendaal heeft na vijf jaar het lidmaatschap opgezegd. Een strategische keuze, zo noemt eigenaar Ronald Voogel van Chapeau! de beslissing.

Reageer op dit artikel