nieuws

Kakkerlakken op restaurantborden

Horeca

Kakkerlakken op het eten en dagen van te voren gekookte rijst die gewoon op de borden voor de gasten verdwijnt. Het kon niet uitblijven dat dit restaurant per direct zijn deuren moest sluiten.

Dat meldt Dagblad Suriname. De gruwelijke keukenvondst werd gedaan in restaurant Hong Kong in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo. De eetgelegenheid was zo ranzig dat het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) besloot de deur per direct te sluiten.

De eigenaar kon zich niet vinden in het besluit van het BOG en opende zijn zaak weer voor gasten. Bij een tweede controle van BOG nuttigden twee gasten een maaltijd. Het BOG ging wederom over tot onherroepelijke sluiting van de zaak.

Iets verderop in Paramaribo was het ook raak, wat horeca betreft. Dertig Chinezen sloegen het interieur van de populaire Karaokeclub kort en klein. De Chinezen gooiden met barkrukken en flessen. De schade wordt geschat op vele duizenden euro’s. Waarom de groep de zaak vernielde, is niet bekend.

Reageer op dit artikel