nieuws

KHN start zwerfvuil campagne in Amsterdam

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland initieert op dinsdag 15 april in Amsterdam de actie ‘De horeca, gastheer van de samenleving’. Doel van de actie is de hoofdstad aantrekkelijk te houden voor toeristen door de hoeveelheid zwerfafval terug te dringen.

De Amsterdamse wethouder Els Iping geeft om 14.00 uur het startsein voor deze schoonmaakactie en doet dat samen met vertegenwoordigers van onder andere de Amsterdam Tourist Board. De campagne vloeit voort uit de landelijke zwerfafvalcampagne ‘Met hetzelfde gemak gooi je ’t in de afvalbak’.

Iping zal samen met tientallen ondernemers het Damrak schoonvegen tussen het Victoria Hotel en de Beurs van Berlage. Bij ondernemers in het centrum reikt ze posters uit waarop het belang van een schone stad wordt benadrukt.

De Amsterdamse wethouder Els Iping geeft om 14.00 uur het startsein voor deze schoonmaakactie en doet dat samen met vertegenwoordigers van onder andere de Amsterdam Tourist Board. De campagne vloeit voort uit de landelijke zwerfafvalcampagne ‘Met hetzelfde gemak gooi je ’t in de afvalbak’.

Iping zal samen met tientallen ondernemers het Damrak schoonvegen tussen het Victoria Hotel en de Beurs van Berlage. Bij ondernemers in het centrum reikt ze posters uit waarop het belang van een schone stad wordt benadrukt.

Reageer op dit artikel