nieuws

Koffiezetter met HACCP-keurmerk

Horeca

Cafina C5 is de naam van de nieuwe generatie koffiemachines van Melitta Nederland. Nieuw ontwikkeld zijn het heetwatersysteem en de techniek. Om het aroma van de koffie optimaal te houden, zijn er een microprocessorgestuurde zetgroep en een precisiemolen met hoog rendement maalschijven ingezet. De Cafina C5 is bedoeld voor bedrijven die 50 tot 150 à […]

Cafina C5 is de naam van de nieuwe generatie koffiemachines van Melitta Nederland. Nieuw ontwikkeld zijn het heetwatersysteem en de techniek. Om het aroma van de koffie optimaal te houden, zijn er een microprocessorgestuurde zetgroep en een precisiemolen met hoog rendement maalschijven ingezet.

De Cafina C5 is bedoeld voor bedrijven die 50 tot 150 à 200 koppen koffie per dag schenken. Met de uitgebreidere versies worden koffiespecialiteiten als cappuccino en café crème gezet. Deze hebben een waterboiler voor thee. Opties zijn o.a. een tweede molen, een afsluitbaar bonenreservoir en een koppenwarmer.

Opmerkelijk noemt de firma het melksysteem. De melk gaat in een gekoelde bak, die er aan het eind van de dag uitgehaald wordt. Vervolgens kan de machine schoongemaakt worden met een schoonmaaktablet en een druk op de knop. De C5 heeft het HACCP-keurmerk.Dankzij het chipkaartsysteem is de machine eenvoudig te bedienen en kunnen monteurs hem snel afstellen. De afmetingen van het blauwe apparaat zijn bescheiden: 45 cm breed, 65 cm diep.

Voor informatie: Melitta Nederland, Gorinchem. Tel. (0183) 64 26 26.

Reageer op dit artikel