nieuws

Nieuw Golden Tulip hotel in Leende/Eindhoven

Horeca

Golden Tulip Hospitality en de Westerhout Group ondertekenden de derde franchise overeenkomst voor het nieuw te bouwen “Golden Tulip De Jagershorst” in Leenden, ten zuiden van Eindhoven. Het Golden Tulip Jagershorst zal haar deuren op 1 maart 2007 openen. Het Golden Tulip Jagershorst is onderdeel van het bouw- en renovatieproject van het reeds bestaande en bekende restaurant Jagershorst in Leende. Het nieuwe hotel biedt 89 superior first class kamers, twee nieuwe restaurants en een eigentijds conferentie- en vergadercentrum. Er wordt 11 miljoen euro geïnvesteerd in het gehele project wat ontwikkeld wordt door de Westerhout Group.

Hans Kennedie, Managing Director & C.E.O. van Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts “Golden Tulip is zeer verheugd met deze nieuwe toevoeging aan de Nederlandse hotelportfolio. De regio Eindhoven heeft wereldwijde bekendheid door Philips Electronics en wij hebben onze aandacht op deze regio gevestigd. Wij zijn vol vertrouwen dat Golden Tulip dit nieuwe hotel de noodzakelijke middelen en service biedt om de Nederlandse markt met succes te betreden en te zorgen voor internationale aandacht. Wij verheugen ons op de intensivering van het contact met de Westerhout Group met dit derde hotel in Zuid-Nederland.”

Rob Smit, Directeur van de Westerhout Group voegt toe: “Onze samenwerking met Golden Tulip begon meer dan 15 jaar geleden en wij kijken uit naar de uitbreiding van onze samenwerking. Met de toevoeging van dit hotel telt de huidige portfolio van Golden Tulip 70 hotels in Nederland, met een totaal van 5.900 kamers.

Reageer op dit artikel