nieuws

Nieuwe beursbaas voor Horecava

Horeca

Vakbeurs Horecava heeft Joke van der Wijngaardt aangetrokken als nieuwe beursmanager. De 33-jarige Van der Wijngaardt is afkomstig van Bilderberg Amsterdam Hotels en volgt Pirjo de Winkel op.

Nieuwe beursbaas voor Horecava

Dat is door Amsterdam RAI bekendgemaakt. Van der Wijngaart wordt als Domeinmanager Food verantwoordelijk voor de Horecava en de Bakkerij Dagen. Amsterdam RAI meldt dat Van der Wijngaart ruimte ervaring heeft in het horecavak. Ze was de afgelopen zeven jaar in diverse commerciële functies actief voor Bilderberg Amsterdam Hotels.

‘Bij Bilderberg was ik onder andere verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe mogelijkheden binnen het bestaande aanbod. Daar is ook de Horecava mee bezig. De afgelopen editie waren het Strandpaviljoen en Restaurant 50 mooie voorbeelden van nieuwe doelgroepgerichte presentaties. Hierin zie ik voor de toekomst volop kansen voor de Horecava’, aldus Van der Wijngaart.

De nieuwe beursmanager volgt Pirjo de Winkel op, die enige tijd geleden te kennen gaf als event manager aan de slag te gaan bij het Microcentrum in Eindhoven. Naast het aantrekken van Van der Wijngaart staat eveneens de komst van Rob Bos als Product Manager en Remco Pot als Sales Manager.

Reageer op dit artikel