nieuws

Nieuwe gezichten bij Jeunes Restaurateurs

Horeca

Les Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland telt met ingang van het nieuwe jaar 21 leden. Dat is er één minder dan vorig jaar. In totaal zegden vijf leden hun lidmaatschap op om verschillende redenen, zo laat public relations manager Maartje Kegels van het samenwerkingsverband van jonge restauranteurs weten. Maar er was ook nieuwe aanwas: vier restaurants treden per 2003 toe.

Op de nieuwsjaarsreceptie op 13 januari in Den Haag bij restaurant Marc Smeets presenteerde de restaurateursvereniging de vier nieuwkomers. Dat zijn Gaylord en Thorvald de Winter van restaurant Apicius in Castricum, Harald Droste en Esther van der Kooij van Droste’s restaurant-hotel in Tubbergen, Wilfred Tegelaar en Adrienne van der Laan van restaurant De Gouvernante in Leiden, Marc Smeets en Kim Hilbrink van restaurant Marc Smeets in Den Haag.

Ook is er een wisseling van de wacht te melden: Arthur Ross nam samen met Laury Brandon restaurant Ambacht in Driel over van Addy Roelofsen.Vertrekkende leden zijn Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel, Paul van Waarden in Rijswijk, René Verkade van Sand in Hoek van Holland, Jacob Holwerda van het Rechthuis in Rinsumageest en Wim Dankers van Dorset Mansion House in Borne.

Reageer op dit artikel