nieuws

Nieuwe Michelin-directeur maakt sterren bekend op EFFF

Horeca

Jean-Luc Naret komt hoogstpersoonlijk tijdens de European Fine Food Fair (EFFF) naar Maastricht om de mutaties in de nieuwe Michelingids bekend te maken. De nieuwe Michelin-directeur volgde afgelopen zomer in het hoofdkantoor in Parijs Derek Brown op. Begin volgend jaar presenteert Michelin de honderdste jaargang van de restaurantgids.

Vorig jaar presenteerde Michelin de rode gids voor eerst tijdens een groot evenement. De nieuwe wijze van presentatie bracht een enorme publiciteitsgolf teweeg, mede door het toekennen van de derde ster aan De Librije in Zwolle. In navolging van de succesvolle presentatie begin dit jaar maakte KHN-man Leo van Eeghem enkele weken geleden aan Zibb.nl/horeca bekend dat de uitreiking wederom plaatsvindt in Maastricht.

Dit gebeurt tijdens het gezamenlijke openingsprogramma van KHN en de vakbeurzen EFFF en BBB op maandag 24 januari 2005. Lange tijd was ook Brussel in de race de presentatie van de nieuwe gids te krijgen. Dit omdat het de Benelux-editie betreft. Toch besloot ‘Parijs’ Maastricht de voorkeur te geven. Zeer waarschijnlijk krijgt Brussel volgend jaar de presentatie van de nieuwe gids.

Reageer op dit artikel