nieuws

Nieuwe voorzitter bedrijfschap Horeca en Catering

Horeca

Op 4 april 2001 heeft het bestuur van het bedrijfschap Horeca en Catering ir. D. Luteijn benoemd tot voorzitter. Dit gebeurde tijdens de eerste vergadering in de nieuwe zittingsperiode van Luteijn (57).

Luteijn, die naast deze functie een aantal bestuurlijke functies in het bedrijfsleven vervult, beschikt volgens het bedrijfschap Horeca en Catering over een grote bestuurlijke ervaring op het gebied van politiek en overheid.

Het bedrijfschap Horeca en Catering is een samenwerkingsberband van de ondernemers- en werknemersorganisaties in de horeca, catering en recreatie. Het behartigt de gemeenschappelijke belangen van meer dat 45.000 ondernemingen, waarin ruim 300.000 werknemers en 50.000 ondernemers en meewerkende gezindsleden werkzaam zijn.

Reageer op dit artikel