nieuws

Ondernemersprijs voor Hakvoort Horeca

Horeca

Hakvoort Horeca is uitgeroepen tot de meest duurzame onderneming van Flevoland in 2004. Teun Hakvoort kreeg uit handen van gedeputeerde Andries Greiner de Flevopenning en een wisseltrofee.

Met de titel ‘Flevolands meest duurzame onderneming van het jaar 2004’ wordt de horecaleverancier beloond voor duurzame en energie besparende projecten. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van de frituurtechnologie, aldus Hakvoort in een persschrijven. Zo besparen hoogrendement friteuses flink op het gebruik van gas.

De jury van de wedstrijd bestond uit voorzitter Nijhof van de Kamer van Koophandel Flevoland, oud staatssecretaris van Economische Zaken Ybema, kamerlid Spies en voorzitter Kraaijeveld van FME-CWM, de vereniging van ondernemingen in de metaal-, kunststof-, elektronica- en elektrotechnische industrie en aanverwante sectoren.

De Flevolandse prijs voor de duurzame onderneming is in het leven geroepen door de gezamenlijke Flevolandse overheden. Zij hebben hun visie op duurzaam ondernemen verwoord in de nota ‘Duurzaam ondernemen in Flevoland 2002-2006’.

Reageer op dit artikel