nieuws

Ontknoping wedstrijd Koken met Klasse tegen overgewicht

Horeca

Wendy en Samantha van basisschool Oranje Nassau uit Amsterdam hebben maandag in Jamie Oliver’s restaurant Fifteen in Amsterdam de wedstrijd Koken met Klasse gewonnen.In dit project leren basisschoolleerlingen uit achterstandswijken gezond koken en stuurden ze multiculturele, verantwoorde recepten in om zo mee te dingen naar de hoofdprijs.

Ontknoping wedstrijd Koken met Klasse tegen overgewicht

Een professionele jury, onder leiding van Fifteen-chef Ben van Beurten, maakte de winnaar bekend die vervolgens het eerste exemplaar van het KlasseKookboek aanbood aan Paul Rosenmöller, voorzitter van het Convenant Overgewicht. In dit kookboek staan alle gezonde en verantwoorde recepten die zijn ingestuurd door de deelnemers. De hoofdprijs is een sapcentrifuge voor de klas en een dagje op stap met topkok Ben van Beurten.

Reageer op dit artikel