nieuws

Stayokay hostels online boekbaar via Stayokay.com

Horeca

Gasten van Stayokay kunnen vanaf vorige maand hun overnachting, lunch, diner en arrangementen online boeken via internetadres www.stayokay.com. Naast boeken kunnen ze ook betalen via de internetsite.

Het boeken en betalen verloopt in zes eenvoudige stappen. De beschikbaarheid van bedden en kamers is real time. Dat wil zeggen dat de bezoeker direct ziet of er plaats is op de gewenste datum. ‘Is dat niet het geval, dan kan de bezoeker kiezen uit alternatieve hostels of data zodat de klant een andere boeking kan maken’, meldt Aljoscha Gielkens namens Stayokay.

Met de prominente aanwezigheid en de boekingsmogelijkheden op het Internet verwacht Stayokay een toename van buitenlandse gasten. Naast deze verwachting uit het buitenland meldde het bedrijf een groei van vijftien procent op de Nederlandse markt. In de eerste vier maanden van dit jaar steeg het aantal overnachtingen naar 79.700.

Stayokay is een keten van dertig hostels, die verspreid liggen over Nederland. De voormalige NJHC is onderdeel van Hostelling International; een organisatie waarbij wereldwijd meer dan vierduizend hostel zijn aangesloten in ruim zestig landen.

Het boeken en betalen verloopt in zes eenvoudige stappen. De beschikbaarheid van bedden en kamers is real time. Dat wil zeggen dat de bezoeker direct ziet of er plaats is op de gewenste datum. ‘Is dat niet het geval, dan kan de bezoeker kiezen uit alternatieve hostels of data zodat de klant een andere boeking kan maken’, meldt Aljoscha Gielkens namens Stayokay.

Met de prominente aanwezigheid en de boekingsmogelijkheden op het Internet verwacht Stayokay een toename van buitenlandse gasten. Naast deze verwachting uit het buitenland meldde het bedrijf een groei van vijftien procent op de Nederlandse markt. In de eerste vier maanden van dit jaar steeg het aantal overnachtingen naar 79.700.

Stayokay is een keten van dertig hostels, die verspreid liggen over Nederland. De voormalige NJHC is onderdeel van Hostelling International; een organisatie waarbij wereldwijd meer dan vierduizend hostel zijn aangesloten in ruim zestig landen.

Reageer op dit artikel