nieuws

Thailand laat muizen eten Bush voorproeven

Horeca

Thailand gaat muizen inzetten om het eten voor te proeven dat deze maand op een congres onder anderen de Amerikaanse president Bush krijgt voorgeschoteld. Bush komt naar Bangkok voor een bijeenkomst van de APEC, op 20 en 21 oktober. Dat heeft een hoge gezondheidsfunctionaris in Thailand vrijdag gezegd.

Volgens directeur Somsong Rugpao van het bureau voor medische wetenschappen krijgen de muizen kleine beetje vans het te serveren voedsel ingespoten. ,,Binnen een minuut hebben we resultaat. Als het veilig is, geven we de obers een teken dat ze het mogen serveren.” De man zei niet hoeveel muizen ze gaan gebruiken. The Bangkok Post meldde vrijdag dat zeker 20.000 gezondheidswerkers klaar staan om de internationale leiders en hun delegaties in goede gezondheid te houden.

De Thaise overheid bereidt grote veiligheidsmaatregelen voor uit angst voor aanslagen tijdens de APEC-conferentie. De bijeenkomst van landen rond de Stille Oceaan wordt bezocht door tal van staatshoofden en regeringsleiders, onder wie de presidenten van de Verenigde Staten, China en Rusland.

Volgens directeur Somsong Rugpao van het bureau voor medische wetenschappen krijgen de muizen kleine beetje vans het te serveren voedsel ingespoten. ,,Binnen een minuut hebben we resultaat. Als het veilig is, geven we de obers een teken dat ze het mogen serveren.” De man zei niet hoeveel muizen ze gaan gebruiken. The Bangkok Post meldde vrijdag dat zeker 20.000 gezondheidswerkers klaar staan om de internationale leiders en hun delegaties in goede gezondheid te houden.

De Thaise overheid bereidt grote veiligheidsmaatregelen voor uit angst voor aanslagen tijdens de APEC-conferentie. De bijeenkomst van landen rond de Stille Oceaan wordt bezocht door tal van staatshoofden en regeringsleiders, onder wie de presidenten van de Verenigde Staten, China en Rusland.

Reageer op dit artikel