nieuws

Van den Berg naar Best Western Hotels

Horeca

Wytze van den Berg gaat vanaf 1 juli aan de slag als nieuwe directeur van Best Western Hotels Nederland. Van den Berg is afkomstig van Accorhotels Nederland, waar hij een aantal managementfuncties heeft verricht. Van den Berg zal zich bij de hotelketen vooral gaan bezig houden met uitbouwen van de activiteiten op het gebied managementondersteuning voor de aangesloten hotels van de Best Western-hotelketen.

Voorzitter van het bestuur van Best Western Nederland, Arjen de Vries, is erg blij met de nieuwe aanwinst: “Zijn kennis van de Nederlandse markt en de ervaring die hij heeft opgedaan binnen een internationale franchise-organisatie van vergelijkbare grootte is belangrijk voor onze organisatie.” Best Western is met meer dan 4200 hotels in 80 landen, de grootste hotelketen ter wereld. In Nederland groeide het bedrijf in de afgelopen jaren van 24 naar 51 aangesloten hotels. De verwachting is dat dit aantal in 2006 nog op zal lopen tot 55.

Reageer op dit artikel