nieuws

Van der Most koopt familiepretpark

Horeca

Hennie van der Most is de nieuwe eigenaar van familiepretpark De Vluchtheuvel in het Drentse Norg. Van der Most wil het in belangstelling teruglopende park opknappen om zo de loop er weer in te krijgen.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Van der Most neemt De Vluchtheuvel over van Mitobo bv uit Apeldoorn. Binnenkort wordt de overeenkomst bezegeld. Vervolgens gaat het park dicht om opgeknapt te worden. Over de overnamesom is niets bekend.

Heeft geen nut

‘Ze zitten nu zo’n beetje 40 tot 50.000 bezoekers per jaar. Dat is veel te weinig. Dat kan anders en dat wordt anders. Allereerst gaan we het achterstallige onderhoud wegwerken en de keuken moderniseren. Daarna zien we wel. Maar zó doordraaien kan in ieder geval niet. Dat heeft geen nut’, aldus Van der Most in de regionale krant.

Zie ook:

Verwarring over interesse Van der Most (dec, 2006)

Reageer op dit artikel