nieuws

Van der Most strijdt voor titel meest markante ondernemer

Horeca

Hennie van der Most doet een gooi naar de titel van Meest Markante Horecaondernemer. De eigenzinnige ondernemer uit Hardenberg is op de goede weg. Onlangs werd hij uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Overijssel 2004.

‘Van de meest eigenaardige en al bestaande gebouwen weet deze ondernemer heel succesvolle congres- en uitgaanscentra of hotels te maken. Niet te vergeten is zijn paradepaardje Preston Palace, een uitgaanscentrum in een oud ziekenhuis. Het hotel van Preston Palace heeft maar liefst een bezettingsgraad van meer dan 90 procent’. Het juryrapport liegt er niet om. Louter positieve woorden over de 55-jarige ondernemer.

Later dit jaar vindt de landelijke verkiezing van de wedstrijd plaats. Tijdens het KHN-congres in Leeuwarden wordt bekend of Van der Most zich landelijk meest markante mag noemen. Dan kiest de jury uit de regionale winnaars de opvolger van Thierry Kamminga van café Cheers in Sneek. Van der Most maakt een goede kans.

Met de titel ‘Markant’ worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. Voorafgaand aan de landelijke titel worden er twaalf regionale winnaar benoemd in de loop van dit jaar.

Reageer op dit artikel