nieuws

Ahoy’ en Arjan van Dijk Groep presenteren ‘Het Wereldfeest

Horeca

Van 8 december 2006 tot half januari 2007 presenteren Ahoy’ Rotterdam en De Arjan van Dijk Groep ‘Het Wereldfeest’. Het Wereldfeest is een feest waarbij in één avond de mooiste wereldsteden bezocht worden. Er worden herinneringen opgehaald of nieuwe indrukken opgedaan op vier bestemmingen: het Indiase New Delhi, het Cubaanse Havana, het Marokkaanse Marrakech, en het Amerikaanse Detroit. Het is een veelzijdig evenement met, naar eigen zeggen, onbegrensde mogelijkheden. Uiteraard horen daar ook culinaire specialiteiten bij en passend entertainment.

Het concept van ‘Het Wereldfeest’ is gebaseerd op de laatste trends en ontwikkelingen in de muziek, culinair en de reisindustrie. Het feest kan geheel op maat worden gemaakt. Voor groepen van 350 gasten zijn er speciale mogelijkheden en vanaf 750 gasten wordt zelfs exclusiviteit geboden.

Voor meer informatie bel met 0162 587500 of mail naar wereldfeest@arjanvandijk.nl .

Reageer op dit artikel