nieuws

Broodjesketen Subway zoekt het hogerop

Horeca

De Amerikaanse sandwichketen Subway opent binnenkort een vestiging in Groningen. Het nieuwe restaurant van de broodjesketen is het eerste restaurant in de noordelijke provinciën. Tot dusver stond de noordelijkste Subway-vestiging in Zwolle.

Momenteel telt Subway achttien vestigingen in ons land. Eind dit jaar moeten dat er 25 zijn, zo hoopt het bedrijf. Development manager Justin Goes laat in het nieuwsblad voor het buitenhuishoudelijk kanaal Out-of-Home weten dat daarmee de uitrol van de broodjesformule ‘op schema ligt’. Op dit moment heeft Subway vestigingen in onder meer Tilburg, Maastricht, Eindhoven, Haarlem, Apeldoorn, Nijmegen en Arnhem.

Een andere keten, Domino’s Pizza, heeft onlangs haar 62ste zaak geopend in ons land. Het was tevens de vierde vestiging in Amsterdam van de internationale pizzaketen. Wereldwijd heeft Domino’s Pizza meer dan 7500 vestigingen in meer dan vijftig landen.

Reageer op dit artikel