nieuws

Coolpolitics op Lowlands 2006: Femke Halsema en Geert Wilders in debat

Horeca

Vorig jaar volgden ruim 2500 Lowlands festivalbezoekers de verhitte discussie tussen Wouter Bos en Hilbrand Nawijn. Dit jaar is de beurt aan Ellen ten Damme, Duncan Stutterheim (ID&T), Geert Wilders (Partij voor de vrijheid) en Femke Halsema (Groenlinks). Zij gaan onder leiding van Jan Jaap van der Wal en Evelien Bosch (MTV) in debat over hun eigen idealen onder het motto Me, myself and I. Het Coolpolitics debat vindt morgen plaats tijdens het Lowlands festival.

Een boom terug laten planten als je hebt gevlogen en uit je dak gaan tegen aids; wie de wereld wil verbeteren, moet wel blijven lachen. De barricaden op voor een betere wereld versus alle kleine beetjes helpen. Idealisme is uit, leve het idealisme! Begint een betere wereld echt bij jezelf? De gasten van Coolpolitics zullen dit jaar ingaan op het thema idealen en hypocrisie. Meer nieuws over Lowlands, het festivalprogramma en de kaartverkooppunten is te vinden via de websitelowlands.nl

Reageer op dit artikel