nieuws

Eerste resultaten nieuwe concept Cookers positief

Horeca

Fast Food Concept (FFC) is positief over de eerste resultaten van de nieuwe formule Cookers. De pilotvestiging van het concept werd 22 november geopend in Bergschenhoek. Volgens formulebeheerder FFC overtreffen de eerste resultaten van de proefvestiging de stoutste verwachtingen.

Op 16 december opent FFC een tweede proefvestiging, in Barendrecht. Cookers is een cafetaria annex restaurant en wordt door FFC de cafetaria van de toekomst genoemd. Het concept is bedacht na bestudering van hedendaagse consumentenwensen zoals versbeleving, gezondheidsperceptie en de combinatie tussen fast food en casual diner.

Een van de belangrijkste aspecten van de proefvestigingen is de leercurve binnen de aangesloten vestigingen. Daarom voert FFC van dag tot dag analyses uit. Het gaat hierbij om het nauwlettend in de gaten houden van personeelseffectiviteit, piekmomenten en de ontwikkeling van het bestedingspatroon van de gasten.

Reageer op dit artikel